شنبه 25 آبان 1398 - 18 ربيع الأول 1441
تاریخ : جمعه 17 آبان 1398     |     کد : 2542

همایش بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دانشکده داروسازی برگزار شد .

با حضور معاون بهداری اداره کل پدافند غیرعامل و مدیران ارشد استانی همایش پدافند غیرعامل در دانشکده داروسازی بزرگراه شد

با حضور معاون بهداری اداره کل پدافند غیرعامل و مدیران ارشد  استانی  همایش پدافند غیرعامل در دانشکده داروسازی بزرگراه شد

به گزارش روابط عمومی اورژانس،در این همایش که با حضور روسای شبکه های بهداشت و درمان، مسئولین فوریتهای پزشکی شهرستان ها، مسئولین دانشگاه ، دبیران کمیته مدیریت خطر بیمارستان ها ، کارشناسان بهداشت ، روسای بیمارستان ها و با حضور دکتر کریمی نیا معاون بهداری  اداره کل پدافند غیرعامل برگزار شد با چندین سخنرانی عملی و تخصصی ادامه یافت .

در قسمت دیگر همایش ، اقدامات مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه ، مدیریت خطر بلایا معاونت بهداشتی ارائه شد .ضمنا پتانسیل اورژانس پیش بیمارستانی و معاونت بهداشتی در قالب نمایشگاهی در محوطه دانشکده دایر شد

لازم به توضیح است این همایش توسط  اداره کل پدافند غیرعامل دانشگاه  و مشارکت اداره پدافند غیرعامل استانداری ، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، معاونت بهداشتی و هلال احمر و فرماندهی نیروی انتظامی و سپاه عاشورا برگزار شد.