شنبه 25 آبان 1398 - 18 ربيع الأول 1441
تاریخ : جمعه 17 آبان 1398     |     کد : 2544

مانور زمان صفر در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز

با حضور مسئولین ستادی در سالن جلسات اورژانس در جهت آمادگی مضاعف مانور زمان صفر برگزار شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه گفت: بدون اطلاع قبلی و ساعت ۱۹:۰۵ امشب ۹۸.۸.۱۵ فراخوان مسئول ستادی توسط واحدEocانجام و چالشها و مشکلات براساس سناریوی فرضی و همچنین مدت زمان حضور افراد یا جانشین آنها مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر فرزاد رحمانی با اعلام رضایت از حضور به موقع افراد در جلسه تصریح کرد: براساس دستور العمل ابلاغیNRF (چارچوب ملی پاسخ )  سازمان  ،کمیته های NRF شامل (کمیته درمان ،کمیته پشتیبانی،کمیته آموزش،کمیته بهداشت،کمیته اورژانس پیش بیمارستانی،کمیته بازرسی و کمیته حراست ،کمیته ایمنی ) براساس شرح وظائف ابلاغی می بایست فعال باشند .

لازم به توضیح است این جلسه ساعت ۲۲ به پایان رسید