دوشنبه 25 آذر 1398 - 18 ربيع الثاني 1441
تاریخ : يکشنبه 19 آبان 1398     |     کد : 2545

۲۴مسموم و دو فوتی ناشی از منوکسید کربن بعد از زلزله آذربایجان شرقی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: براثر مسمومیت با مونوکسید ناشی از روشن کردن وسایل گرمایشی داخل چادر در شهرستان میانه بعد از زلزله اخیر ، ۲۳نفر تحت اقدامات درمانی قرار گرفتند و دو نفر در بیمارستان بستری شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: براثر مسمومیت با مونوکسید ناشی از روشن کردن وسایل گرمایشی داخل چادر در شهرستان میانه  بعد از زلزله اخیر ، ۲۳نفر تحت اقدامات درمانی قرار گرفتند و دو نفر در بیمارستان بستری شد.

در حادثه تلخی در روستای شالقون  شهرستان سراب بدنبال مسمومیت با مونوکسید کربن ناشی از زغال روشن داخل چادر شخصی  پدر ۴۴ساله و مادر ۴۱ساله جان باختند و نوزاد ۱۵روزه شان بعد از عملیات احیا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان سراب بستری شد .

وی خاطر نشان شد: هموطنان عزیز جهت جلوگیری از مسمومیت با مونوکسید کربن حتما یکی از پنجره های چادر را باز بگذارند .

از روشن کردن پیک نیک ،زغال در فضای بسته جدا خودداری نمائید