دوشنبه 25 آذر 1398 - 18 ربيع الثاني 1441
تاریخ : پنجشنبه 7 آذر 1398     |     کد : 2550

تقویت ناوگان اورژانس استان آذربایجان شرقی در مناطق صعب العبور

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: توزیع بیست دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل مجهز در استان آذربایجان شرقی جهت تقویت ناوگان و خدمات رسانی در مناطق کوهستانی همزمان با سفر رئیس جمهور به استان انجام شد .

باحضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تبریز و همزمان با افتتاح بزرگترین اورژانس شمال‌غرب کشور در تبریز ، تعداد بیست دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل مجهز در سطح استان جهت خدمت رسانی در راههای صعب العبور و کوهستانی توزیع شد .

لازم به توضیح است خرداد ماه ۹۷ تعداد ۱۰۰دستگاه آمبولانس مجهز وارد ناوگان اورژانس استان شد.