سه شنبه 12 فروردين 1399 - 06 شعبان 1441
تاریخ : شنبه 16 آذر 1398     |     کد : 2552

کارگروه حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز اوژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث ، رئیس دانشگاه بر افزایش آمادگی واحدهای دانشگاه در حوادث غیرمترقبه و تسریع در انجام امورات طبق نقشه راه دبیرخانه حوادث تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز اوژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث ، رئیس دانشگاه بر افزایش آمادگی واحدهای دانشگاه در حوادث غیرمترقبه و تسریع در انجام امورات طبق نقشه راه دبیرخانه حوادث  تاکید نمود.
این جلسه که صبح امروز 98.9.16 و از ساعت 9:30در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد ابتدا واحد مرکز هدایت عملیات دانشگاه گزارش جامعی ازبازدیدهای کارشناسان از خوابگاه دانشجوئی وساختمان های  ستادی  بررسی سیستم آتش نشانی و ایمنی غیر سازه ای ،مانورها در ستاد، مراکز و بیمارستانها ،تجهیزات خریداری شده برای بحران ،انتقال بیمارستان صحرائی کانکسی ،عملکرد دانشگاه در زلزله اخیر ،کمیته های مدیریت خطر و حوادث بیمارستانها ،افزایش پد بالگرد در سطح شهر، تقویت ناوگان خودرویی بحران را ارائه و برنامه های آتی را برای حاضرین تشریح کرد.
در پایان دکترمحمد حسین صومی رئیس دانشگاه ضمن تقدیر ازاقدامات و عملکرد واحد  EOCدستور ویژه بر انجام مصوبات راهکارها و دستورات لازم را صادر نمودند.
لازم به توضیح است جلسات کارگروه به صورت فصلی با حضور اعضا  برگزارخواهد شد و جلسه آتی با موضوع پیگیری اقدامات معاونتها و مدیریت ها در خصوص شرح وظائف ابلاغی NRF، ساماندهی تیمهای واکنش سریع درمان و پشتیبانی و مصوبات قبلی برگزار خواهد شد.