پنجشنبه 13 آذر 1399 - 17 ربيع الثاني 1442
تاریخ : چهارشنبه 11 دي 1398     |     کد : 2561

اورژانس ریلی در جاده های پرپیچ و خم به یاری مصدومان خواهد شتافت

❌بازدید رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر کل مدیریت بحران استان و مدیرعامل شرکت راه آهن از واگن های راه آهن جهت راه اندازی اورژانس ریلی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در این بازدید  که در مسیر ریلی میانه تا مراغه انجام گرفت و برخی مسئولین استانی نیز حضور داشتند  بررسی جوانب امر جهت راه اندازی اورژانس ریلی در استان و تسریع در آن مورد تاکید طرفین قرار گرفت .

لازم به توضیح است با توجه به کوهستانی بودن استان و وجود مسیرهای صعب العبور و نیاز به امداد رسانی در حوادث غیرمترقبه ضرورت تسریع در این امر را دوچندان می کند .