دوشنبه 18 فروردين 1399 - 12 شعبان 1441
تاریخ : چهارشنبه 14 اسفند 1398     |     کد : 2577

فرشتگان نجات اورژانس در صف مقدم مقابله با کرونا

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اورژانس استان با تیمهای عملیاتی ویژه در حال خدمت رسانی به بیماران کرونا می باشد .

دکتر فرزاد رحمانی در رابطه با اقدامات و آماده باش اورژانس پیش بیمارستانی برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد : در این راستا هشت تیم ویژه ساماندهی شده و پرسنل آموزش دیده و مجرب با تجهیزات به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا خدمات فوریت پزشکی ارائه می دهند .

مدیر حوادث دانشگاه خاطر نشان شد: استفاده از لباس حفاظت فردی ( لباس فضایی ) برای ایمنی بیشتر ارائه دهندگان خدمات فوریت پزشکی است و این نباید باعث استرس بیمار و همراهان شود .

وی از آمادگی تمام مراکز درمانی برای پذیرش بیماران مشکوک به علائم کرونا خبرداد و افزود: تمام مراکز آموزشی  درمانی و غیردانشگاهی آمادگی پذیرش بیماران را دارند .

وی افزود؛ مردم برای سئوالات کرونا با سامانه اورژانس ۱۱۵تماس نگیرند زیرا این امر باعث کندی در  ارائه خدمات فوریت پزشکی می شود و شماره ۴۰۳۰برای پاسخدهی به سئوالات مرتبط با کرونا راه اندازی است