دوشنبه 18 فروردين 1399 - 12 شعبان 1441
تاریخ : چهارشنبه 28 اسفند 1398     |     کد : 2580

چهارشنبه آخر سال با تمام توصیه ها باز هم در استان آذربایجان شرقی ۱۳۴نفر مصدوم برجای گذاشت

تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال در آذربایجان شرقی به ۱۳۴ نفر رسید رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه از مصدوم شدن ۱۳۴ نفر در پی مراسم چهارشنبه آخر سال در آذربایجان شرقی تا ساعت ۱۲ امروز، چهارشنبه، بیست و هشتم اسفند ماه خبر داد.

تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال در آذربایجان شرقی به ۱۳۴ نفر رسید

دکتر رحمانی  از مصدوم شدن ۱۰۳ مرد و ۳۱ زن در حوادث مربوط به چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت:  از تعداد ۱۳ نفر بستری از مصدومان، دو ۲نفر در بیمارستان سینا، دو نفر در بیمارستان شهدا، پنج نفر در بیمارستان نیکوکاری و ۵نفر شهدا ،یک نفر نیز در بیمارستان علوی تبریز بستری هستند.

وی اضافه کرد: سن ۴۰ درصد مصدومان بین شش تا ۱۸ سال بوده و ۵۴ درصد مصدومان عابر و رهگذر استفاده کننده مواد محترقه، بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد مصدومان با آسیب چشم به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند.

دکتر رحمانی  با اشاره به وضعیت شهرستان‌های مختلف در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: ۸۷ نفر از تبریز و چهار مورد از آذرشهر، هفت مورد از اهر، یک مورد از شبستر، پنج مورد از بستان آباد، دو مورد از چاراویماق و سه مورد از کلیبر گزارش شده است.

وی در خاتمه متذکر، شد: همچنین ده  نفر در شهرستان مراغه، یک نفر در هشترود، دو نفر در سراب، چهار نفر در بناب، دو نفر در جلفا، چهار نفر در مرند و چهار نفر در اسکو بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال و مصدوم شدند.

لازم به ذکر است دو مصدوم از مراغه جهت اقدامات تخصصی به بیمارستان نیکوکاری تبریز اعزام شد .

نوشته شده در   چهارشنبه 28 اسفند 1398  توسط   علی احمد ی نیا