برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 19 مرداد 1399
کد 2617

از طریق ویدیو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 11 پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همزمان با مراسم تقدیر وبهره برداری از 115 طرح اورژانس پیش بیمارستانی در سراسر کشور ، به مناسبت اعیاد قربان وغدیر خم ، 11پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، مسئولین استانی ودانشگاهی، روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه نودو نه در محل پایگاه اورژانس جدیدالاحداث امامیه تبریز از طریق ویدیوکنفرانس افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همزمان با مراسم تقدیر وبهره برداری از 115 طرح اورژانس پیش بیمارستانی در سراسر کشور ، به مناسبت اعیاد قربان وغدیر خم ، 11پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، مسئولین استانی ودانشگاهی، روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه نودو نه در محل پایگاه اورژانس جدیدالاحداث امامیه تبریز از طریق ویدیوکنفرانس افتتاح شد.
در این آئین افتتاح ۱۱۵ پروژه دانشگاههای علوم پزشکی کشور افتتاح شدند که هفت دانشگاه از جمله دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت منتخب از طریق ویدئو کنفرانس حضور داشتند و گزارش عملکرد در حوزه اورژانس و خدمات پیش بیمارستانی را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کردند.
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در مراسم افتاحیه پروژه‌های عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص احداث پایگاه‌های اورژانس و تلاش دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دانشکده‌های شهرستان‌های سراب و مراغه، گفت: تا به حال ۱۲۱ پایگاه اورژانس و دو پایگاه اورژانس هوایی در شهرستان‌های تبریز و میانه، دو پایگاه موتور آمبولانس و یک آمبولانس اتوبوس احداث شده است که امروز ۱۰ پایگاه نیز به تعداد پایگاهها اضافه می‌شود.
دکتر صومی در ادامه به شهادت یکی از پرسنل اورژانس آذربایجان شرقی به دنبال ابتلا به کرونا در راه خدمت به هموطنانش اشاره کرد و آن را یکی از افتخارات اورژانس آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد.
وی ادامه داد: یکی از چهار شهید سلامت در استان آذربایجان شرقی شهید انصاری، مسئول پایگاه اورژانس در شهر مهربان بود که پنجشنبه گذشته نیز خدمت خانواده این شهید بزرگوار بودیم ودر این سفر مشاهده کردیم که پرسنل شهر مهربان با عشق و علاقه در حال ارایه خدمت هستند.
دکتر صومی در این ویدئو کنفرانس ضمن ارائه گزارشی از تلاشهای مسئولین وکارکنان مرکز اورژانس پیش بیمارستانی ادامه داد : یکی از روسای اورژانس شهرستان‌ها به دلیل درگیری با بیماری بدحال بود که خوشبختانه روز شنبه با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای مرکز اورژانس آذربایجان شرقی، گفت: در طول دو سال گذشته در دولت دوازدهم، ۱۴ پروژه در این حوزه مورد افتتاح داشتیم و غیر از ۱۱ پروژه‌‌ی افتتاحی امروز، هشت مورد نیز تا پایان سال جاری به ناوگان فوریت‌های پزشکی ما افزوده خواهد شد.
دکتر صومی از افتتاح ۱۰ پروژه بهداشتی در آذربایجان شرقی در روز شنبه با حضور دکتر رئیسی، معاون بهداشت وزارت خبر داده وافزود: ۹۰ پروژه نیز با اعتباری بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان تا پایان آبان ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی در خاتمه سخنانش گفت : همکاران ما در فوریت‌های پزشکی تلاش دارند تا خدمات را در کم‌ترین زمان ممکن ارائه دهند، از تمامی تلاش‌هایی که تا به امروز هم در وزارت بهداشت و هم پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵  انجام شده است، صمیمانه سپاسگزارم.
دکتر فرزاد رحمانی رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حاشیه این مراسم افتتاحیه با بیان اینکه تعداد پروژه‌های افتتاح شده در حوزه اورژانس در دولت دوازدهم ۲۵ پروژه بوده است، اظهار کرد: ۱۱ پروژه از این تعداد،  امروز از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد و۱۰ پروژه افتتاح شده جزو پروژه‌های اورژانس پیش بیمارستانی شهری و جاده‌ای و یک پروژه نیز مربوط به سوله بحران تبریز می باشد.
دکتر رحمانی، اعتبار صرف شده برای ساخت و تجهیز این پروژه‌ها را بدون در نظر گرفتن هزینه‌ی آمبولانس‌ها بالغ بر هشت میلیارد تومان، عنوان کرده وافزود : از مجموع ۲۵ پایگاه اورژانس در استان، ۱۵ پایگاه شهری و مابقی جاده‌ای بوده و یک پایگاه هوایی اورژانس نیز در شهرستان میانه احداث شده است.
وی، متراژ استاندارد برای احداث پایگاه اورژانس را حدود ۲۰۰ متر عنوان کرد.
وی در خاتمه با بیان اینکه یک پروژه افتتاح شده مربوط به سوله مدیریت بحران بود، ادامه داد: هدف از ایجاد این سوله دپوی تجهیزات درمانی و تجهیزات پشیتبانی می باشد که هنگام بحران به محل حادثه انتقال یابند.
دکتر رحمانی در خاتمه سخنانش هدف از ایجاد سوله مدیریت بحران ، یکی از پروژه های افتتاح شده ، را دپوی تجهیزات درمانی و تجهیزات پشیتبانی برای مواقع بحرانی وانتقال سریع آنها به محل حادثه عنوان کرد.
گفتنی است : 11پروژه عمرانی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز شامل : پایگاه اورژانس عینالی تبریز، پایگاه اورژانس شهید صبوری تبریز، پایگاه جاده‌ای "میانه-هشترود"، پایگاه اورژانس شهری بناب ۲، پایگاه اورژانس امامیه تبریز، پایگاه اورژانس ائل گلی تبریز، پایگاه اورژانس نصف راه تبریز، پایگاه اورژانس شهدا تبریز، پایگاه اورژانس یوزبند کلیبر و پایگاه اورژانس ارزیل ورزقان و سوله‌ بحران تبریز می باشند که از طریق ویدیوکنفرانس و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.
  • نوشته شده
  • توسط علی احمد ی نیا
نظرات شما
captcha refresh