شنبه 8 آذر 1399 - 12 ربيع الثاني 1442
تاریخ : دوشنبه 26 آبان 1399     |     کد : 2655

موتورلانس ناجی شهروندان در زمان طلائی /انجام 1745ماموریت اورژانسی در هفت ماه اول سال1399

✔️رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز:سه پایگاه اورژانس موتوری تبریز از ابتدای سال جاری 1745ماموریت اورژانسی انجام داده اند که از این تعداد 307 مورد جهت ادامه اقدامات توسط آمبولانسهای اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافته اندو مابقی تحت خدمات سرپائی قرارگرفته اند.

دکترفرزاد رحمانی ضمن اعلام این خبر افزود: موتورلانس ها بهترین وسیله حضور عوامل مجرب اورژانس و تجهیزات ارزشمند آنها در کوتاهترین زمان ممکن بر بالین بیمار تا رسیدن آمبولانس هستند
 وی خاطرنشان شد:موتورلانس ها نیاز به نیروی انسانی کمتری دارند و از سوی دیگر با سرعت عمل بیشتر، نقش مهمی در ارائه خدمات به بیماران و مصدومان دارند و به عنوان پیش قراول در ماموریت ها اعزام می شوند و در صورت نیاز به اقدامات درمانی بیشتر، آمبولانس اعزام خواهد شد..
لازم به ذکر است :نیاز به این خدمت جدید وقتی بیشتر حس می شود که جمعیت بیش از یک ونیم میلیون نفری تبریز و تردد و ترافیک بالای آن، زمان رسیدن واحدهای اورژانس را زیاد می کرد اما با بکارگیری موتورلانس ها، زمان رسیدن نیروهای اورژانس کاهش قابل توجهی می یابد.