رئیس اورژانس آذربایجان شرقی از امدادرسانی به بیش ۳۰۰ نفر گرفتار وانتقال ۵۰ مادر باردار در سرما و کولاک شدید در نقاط صعب العبور در شهرستان های استان در سال جاری اشاره کرد و گفت اورژانس آذربایجان شرقی همچنان با قدرت آماده خدمت رسانی به مردم فهیم آذربایجان شرقی در طرح امداد زمستانی ۱۴۰۱ می باشد
چتر نجات اورژانس آذربایجان شرقی همچنان بر زندگی گرفتاران در جاده های صعب العبور و مادران باردار
به گزارش روابط عمومی اورزانس استان آذربایجان شرقی ،چتر نجات اورژانس آذربایجان شرقی همچنان بر زندگی گرفتاران در جاده های صعب العبور و مادران باردار آماده است.
رئیس اورژانس آذربایجان شرقی از امدادرسانی به بیش ۳۰۰ نفر گرفتار وانتقال ۵۰ مادر باردار در سرما و کولاک شدید در نقاط صعب العبور در شهرستان های استان در سال جاری اشاره کرد و گفت اورژانس آذربایجان شرقی همچنان با قدرت آماده خدمت رسانی به مردم فهیم آذربایجان شرقی در طرح امداد زمستانی ۱۴۰۱ می باشد.
رئیس اورژانس در آغاز رزمایش امداد زمستانی گفت: این طرح به منظور امدادرسانی در جادههای استان و همزمان با آغاز فصل سرد سال شروع شده و تا ۲۲ اسفندماه ادامه خواهد داشت.
دکتر اصغری جعفری روحی با اشاره به اینکه آمادگی کامل اورژانس افزود:کارشناسان اورژانس با استقرار و پوشش خدمات فوریتهای پزشکی در سطح جاده و شهر در قالب طرح زمستانه ۱۴۰۱ به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
رئیس اورژانس استان بیان کرد: تیم های واکنش سریع اورژانس آماده ارائه خدمات در شرایط ویژه و صعب العبور در این طرح ایفای نقش خواهند داشت.
دکتر جعفری با اشاره به اینکه بیش از 900کارشناس اورژانس در راستای اجرای این طرح به خدمات رسانی می پردازند بیان کرد: ۱۵۰پایگاه اورژانس وبیش از ۱۵۰خودروی عملیاتی اعم از آمبولانس اتوبوس آمبولانس ،موتورلانس و همچنین بالگرداورژانس هوایی در طرح زمستانه ۱۴۰۱ بکارگیری می شوندد.
رئیس اورژانس به لزوم رعایت نکات ایمنی در سفر از سوی رانندگان اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه آذربایجان شرقی استانی با اقلیم های مختلف است و شامل مناطق کوهستانی و صعب العبور و کولاک هستیم، لازم است رانندگان قبل از سفر با اطلاع کامل از وضعیت محورهای مواصلاتی و همراه داشتن تجهیزات متناسب با آن محورها سفر کنند.
وی در پایان یادآور شد:هم استانیهای عزیز در روستاها ی برفگیر و صعب العبور عنایت داشته باشند حتما با در نظر گرفتن هشدارهای هواشناسی مادران باردار را به مراکز درمانی شهرستان و استان و تحت پوشش انتقال دهند تا بعد از بارش برف ونیاز به مراکز درمانی با مشکل مواجه نشوند.
وی یادآور شد: در سالهای قبل برخی ماموریتهای اورژانس در نجات مادران باردار در جادهای روستایی بیش از بیست ساعت طول کشیده و عملیات طاقت فرسا برای مادرباردار و خانواده و پرسنل اورژانس بوده است.