رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از انجام 48 هزار و 165 مورد عملیات در نه ماهه ی سال 91، توسط پایگاههای شهری و جاده ای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از انجام 48 هزار و 165مورد عملیات در نه ماهه ی سال 91، توسط پایگاههای شهری و جاده ای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد.
رسول صادق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، با بیان اینکه از این تعداد ماموریت، 36 هزار و 988 مورد ماموریت غیر تصادفی و 11 هزار و 177 مورد ماموریت تصادفی است گفت: بیشترین تعداد ماموریتها در پایگاههای شهری، علی الخصوص در پایگاههای شهری تبریز صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه کل ماموریتهای اورژانس 115 تبریز در سه ماهه ی سوم سال نیز، 15 هزار و 608 مورد بود گفت: از این تعداد 12 هزار و 173 مورد ماموریت غیر تصادفی و 3 هزار و 435 مورد ماموریت تصادفی است که نسبت به سه ماهه ی دوم کاهش چشمگیری داشته است.
وی در خصوص وضعیت ماموریتهای تصادفی یادآور شد: طبق آمارهای اورژانس 115تبریز، در 3 هزار و 262 مورد از ماموریتهای تصادفی مصدومان به مراکز درمانی منتقل، 306 مورد در محل درمان و 71 مورد منجر به فوت شده بودند.
وی با اشاره به کاهش قابل توجه آمار فوتی های تصادفات در سه ماهه سوم سال نسبت به سه ماهه ی اول و دوم گفت: آمار فوتی در تصادفات جاده ای در سه ماهه نخست سال92 مورد، در سه ماهه دوم 114 مورد بود که این رقم در سه ماهه ی سوم به 71 مورد کاهش یافته است.
صادق با اشاره به روند انجام ماموریتها گفت: هر پایگاه در شهر تبریز به طور متوسط بین 8 تا 10 ماموریت در طول شبانه روز انجام می دهد.
وی متوسط ماموریتهای جاده ای نسبت به شهری را کمتر عنوان کرد و یادآور شد: سختی حاکم بر ماموریتهای جاده ای این تفاوت آماری را جبران می کند.
همچنین با بیان افزایش آگاهی مردم از خدمات اورژانس که در سایه اطلاع رسانی رسانه ها صورت گرقته است، از افزایش5.2 درصد تعداد ماموریتها نسبت به سال قبل خبر داد.
رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان تصریح کرد:طبیعتا در مناطقی که قبلا امکان پوشش مرکز فوریتهای پزشکی استان وجود نداشت، با افزایش تعداد پایگاهها هم اکنون، این مناطق تحت پوشش قرار گرفته اند و مردم از خدمات آنها استفاده می کنند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی از چالشهای اساسی اورژانس است، گفت: لازمه افتتاح پایگاههای اورژانس جذب نیروی انسانی است درحالی که شرایط سخت کاری باعث عدم اشتیاق افراد فارغ التحصیل مرتبط (کارشناس پرستاری و بیهوشی و فوریتهای پزشکی و اطاق عمل) برای فعالیت در این حرفه شده است.