برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 29 ارديبهشت 1404
کد 3083

روز روابط عمومی

نقش مهم روابط عمومی‌ها در سرنوشت سازمانی / لزوم تقویت روابط عمومی های اورژانس ۱۱۵*

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به چالش‌های پیش‌روی عرصه اطلاع‌رسانی در نظام سلامت، از عزل و جابه‌جایی‌های مکرر در سطح مسئولان روابط عمومی مراکز اورژانس به‌عنوان یکی از آسیب‌های جدی سازمانی یاد کرد و گفت: استمرار و ثبات مدیریتی در روابط عمومی، شرط لازم برای روایت اثربخش اقدامات و موفقیت‌های اورژانس ۱۱۵ است.
 نقش مهم روابط عمومی‌ها در سرنوشت سازمانی / لزوم تقویت روابط عمومی های اورژانس ۱۱۵*

 رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به چالش‌های پیش‌روی عرصه اطلاع‌رسانی در نظام سلامت، از عزل و جابه‌جایی‌های مکرر در سطح مسئولان روابط عمومی مراکز اورژانس به‌عنوان یکی از آسیب‌های جدی سازمانی یاد کرد و گفت: استمرار و ثبات مدیریتی در روابط عمومی، شرط لازم برای روایت اثربخش اقدامات و موفقیت‌های اورژانس ۱۱۵ است.

 به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، دکتر جعفر میعادفر روز یکشنبه در دومین روز همایش ملی مدیران روابط عمومی اورژانس سراسر کشور، با بیان این‌که متأسفانه شاهد تغییرات مکرر در سطح روابط عمومی‌ها هستیم، افزود: این ناپایداری باعث می‌شود بسیاری از تلاش‌های صورت‌گرفته برای معرفی صحیح عملکرد اورژانس، ناتمام باقی بماند.

 وی ادامه داد: اورژانس کشور، سالانه بیش از شش میلیون مأموریت را ثبت می‌کند، اما اگر یک اقدام منفی هرچند کوچک رخ دهد، سریعاً فراگیر می‌شود، ولی اتفاقات مثبت گسترده گاه در سکوت خبری می‌مانند.

 این مقام مسئول با بیان اینکه گاهی یک روایت اشتباه یا ناقص، می‌تواند تمام زحمات را پایمال کند، تصریح کرد: ما در صحنه‌ای فعالیت می‌کنیم که فرصت هیچ‌گونه سهل‌انگاری در اطلاع‌رسانی نداریم و باید به دنبال ساختارهایی باشیم که روایت عملکرد نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی به‌درستی به جامعه منعکس شود.

 میعادفر با اشاره به تأثیر رفتار فردی کارکنان بر اعتبار کلی سازمان اورژانس خاطرنشان کرد: سرنوشت حرفه‌ای و حتی معیشتی ما به هم گره خورده است. یک رفتار نادرست از سوی یک نفر، به نام کل اورژانس نوشته می‌شود. در مقابل، رفتار صحیح نیز اگر درست ارائه نشود، دیده نمی‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: ما باید روایت‌گر خوبی برای اقداماتمان باشیم چراکه نمونه‌های فراوانی از فداکاری‌های همکاران اورژانس در سراسر کشور وجود دارد. 

 رئیس سازمان اورژانس کشور به انتشار خبری در رابطه با کودک شش‌ساله ای که توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی خورستان نجات یافته بود، اشاره کرد و گفت: همکاران ما فراتر از وظیفه شغلی‌شان در اقدامی فداکارانه به داخل یک کانال پریده و دختر بچه شش‌ساله در حال غرق شدن را از مرگ نجات دادند.

 میعادفر افزود: باید بدانیم که شکل روایت، نوع تصویر، نحوه تولید محتوا و شیوه انتشار، نقش مهمی در اثرگذاری دارد.

 وی همچنین به نقش مهم روابط عمومی‌ها در امیدآفرینی اجتماعی اشاره کرد و گفت: جامعه نیاز دارد بداند که هنوز انسان‌هایی هستند که جان خود را برای نجات دیگران به خطر می‌اندازند. این‌ها سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و باید به‌درستی معرفی شوند.

 وی ضمن اشاره به محدودیت منابع انسانی و حجم بالای مأموریت‌ها در اورژانس کشور، از مدیران روابط عمومی خواست با استفاده از ظرفیت‌های خلاقانه، روایت‌گری از خدمات اورژانس را تقویت کنند.

 رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان ضمن تقدیر از مدیران روابط عمومی گفت: این‌که گاهی موفق نمی‌شویم چهره واقعی اورژانس را به مردم نشان دهیم، پذیرفتنی نیست؛ همه باید تلاش کنیم تا به جای خاموش ماندن، نورافکن روی خدمات اورژانس باشیم.

 گفتنی است همایش مدیران روابط عمومی اورژانس سراسر کشور به مناسبت روز ملی روابط عمومی، در دو روز متوالی در سالن اجلاس اورژانس ۱۱۵ زنده‌یاد نیما هاشم‌زاده برگزار شد.