مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از مگر پیرزن 60 ساله بر اثر مسمومیت با مونوکسید کربن خبر داد.
حبیب حسینقلی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، گفت: این حادثه عصر روز گذشته _ 23 اسفند_ در خیابان امام _ میدان قطب و بر اثر نصب غیر اصولی لوله بخاری به وقوع پیوسته است.
وی همچنین از نجات زن 40 ساله و دختر 9 ساله در خیابان حجتی تبریز خبر داد و گفت: این دو تن دچار علائمی همچون سرگیجه، حالت تهوع شده بودند که مراتب توسط همسایه ها به اورژانس 115 گزارش شده بود.
وی با بیان اینکه در آستانه عید نوروز اکثر خانواده ها اقدام به خانه تکانی می کنند تاکید کرد: زنان خانه دار حتما در حین انجام کار، از نصب سلامت شیرهای گاز و لوله های بخاری اطمینان حاصل کنند.
حسینقلی زاده با بیان اینکه مسمومیت با گاز مونواکسید کربن علایمی شبیه به سرماخوردگی دارد و فرد را دچار آب ریزش بینی، سردرد و سوزش چشم می نماید خاطر نشان کرد: مردم باید دقت کنند که اگر در یک زمان چند نفر در داخل یک محیط بسته دچار علائم بالا شوند به احتمال زیاد در خطر گاز مونواکسید کربن قرار دارند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در خصوص هشدارهای لازم در برخورد با مسمومیت های ناشی از مونوکسید کربن گفت:کسی که با گاز مونواکسید کربن دچار مسمومیت شده باشد بایستی سریعا او را از محیط آلوده به این گاز، خارج نموده و در تماس با هوای آزاد گذاشت.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه خانواده ها، هشدارهای لازم در خصوص علائم مسمومیت با مونوکسید کربن را جدی گرفته اند، شاهد کاهش قابل توجهی از آمار تلفات با مونوکسید کربن هستیم.