سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بر پرهیز از مصرف تخم مرغ، سوسیس و کالباس در طول سفر تاکید کرد.
رسول صادق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی یادآور شد: مسافران نوروزی برای پیشگیری از مسمومیت و تب شدید، تخم مرغ، سوسیس و کالباس را که حدود 12 ساعت در هوای آزاد و خارج یخچال نگه داشته شده است، مصرف نکنند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در اماکن عمومی خطرزاست گفت: عدم رعایت نکات بهداشتی در مصرف این مواد غذایی می تواند به نحوی مسمومیتهای غذایی در کودکان داشته باشد که می تواند با خطر مرگ همراه باشد.
صادق یادآور شد: مصرف آب سالم و نوشیدنیهای سالم بدون گاز به ویژه دوغ شیوه مناسبی برای حفظ سلامت درمسافرت های نوروزی است.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان تاکید کرد: میوه ها و سبزیجاتی مانند هویج، گوجه فرنگی و ساقه کرفس در طول مسافرت بهترین میان وعده است زیرا این مواد حاوی آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.
وی با بیان اینکه با نزدیک شدن بهار مراکز متعدد خدماتی و رفاهی سراسر کشور در تب و تاب این ایام هستند، اضافه کرد: در این ایام احتمال مسمومیتهای غذایی افزایش می یابد و مسافران باید در استفاده از غذاهای کنسرو شده و مانده دقت نظر داشته باشند.
وی تصریح کرد: قبل از مصرف غذاهای كنسروی از سلامت آن ها اطمینان حاصل كنید، در صورت مشاهده برآمدگــی و فرورفتگی از مصرف آن ها خودداری كنید. قبل از مصرف حتما' آن ها را 20 دقیقه بجوشانید.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از رانندگان عبوری خواست در صورت بروز حادثه ای در سطح جاده، در منتهی الیه سمت راست جاده توقف کنند و سپس به بررسی صحنه ی حادثه پرداخته و مراتب را به مراجع ذیربط اعم از پلیس 110 و 115 گزارش دهند.