برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 7 ارديبهشت 1392
کد 382

برخورد پیکان وانت با کامیون دو کشته بر جای گذاشت

بر اثر برخورد یک دستگاه پیکان وانت با کامیون در کیلومتر جاده 13 قره چمن میانه، دو نفر کشته شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: این حادثه در ساعت 18:10 عصر امروز به اتاق فرمان 115 گزارش شد و طی آن آمبولانس پایگاه قره چمن به محل حادثه اعزام شد.

حبیب حسینقلی زاده با تاکید بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان و بستن کمربند ایمنی توسط تمام سرنشینان خودروها، از رانندگان خواست برای رسیدن به مقصد عجله نکرده و در صورت خستگی در اولین پارکینگ جاده‌ای استراحت کنند.

وی اولین و مهمترین اقدام در برخورد با حادثه دیدگان را تماس با شماره تلفن های 110، 115 و 125 و ارایه ادرس دقیق محل حادثه به آنها دانست و گفت: اگر گزارش های دقیقی از نحوه ی وقوع حادثه گزارش داده شود، تلفات حادثه با امداد رسانی به موقع و تخصصی کاهش می یابد.

حسنقلی زاده از رانندگان عبوری خواست، با شنیدن آژیر آمبولانس، در سمت راست جاده توقف کرده و راه را برای عبور خودروهای امدادی باز بگذارند.

  • نوشته شده
  • در شنبه 7 ارديبهشت 1392
  • ساعت 21
  • توسط حبیب حسینقلی زاده