برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392
کد 401

مردم از تجمع در صحنه تصادف خودداری کنند؛تصادف زنجیره ای در میدان بسیج/مصدومیت تکنسین اورژانس 115 در

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت:تجمع مردم در حوالی صحنه وقوع سوانح رانندگی و فیلمبرداری از این صحنه ها به معضل بزرگی در جهت امداد رسانی تبدیل شده است.

رسول صادق اظهار کرد:در هنگام وقوع سوانح رانندگی متاسفانه تمامی خودرو های عبوری از آن مسیر و عابران پیاده برای تماشای صحنه تجمع می کنند.

وی ادامه داد: این امر موجب می شود تا علاوه بر تلفات سانحه اول، سوانح سنگین تر دیگری نیز به وقوع پیوسته و شمار تلفات افزایش یابد.

وی یادآور شد: برای نمونه روز گذشته سانحه رانندگی در میدان بسیج به اورژانس 115 گزارش شد که تکنسین های این مرکز با سرعت به محل حادثه اعزام شدند ولی متاسفانه باز هم به دلیل اشتباه بودن آدرس مجبور شدند مسیر طولانی را برای رسیدن به محل حادثه دور بزنند.

صادق افزود:هنگامی که تکنسین های ما به محل حادثه رسیدند با خیل جمعیت مواجه شدند که حرکت از میان آنها زمان بر بوده و در این زمان های تلف شده بدون شک جان مصدومان را به خطر می اندازد.

وی اظهار کرد: آمبولانس ما برای امداد رسانی توقف کرد و در حین پیاده شدن تکنسین از آمبولانس، یک دستگاه خودروی سواری پیکان که تمام تمرکز راننده آن به صحنه حادثه و تجمع مردم بود با شدت به آمبولانس برخورد کرد و متاسفانه یکی از تکنسین های اورژانس مصدوم شد.

وی ادامه داد:در همین حال یک دستگاه خودروی پیکان دیگر نیز به دلیل همین تجمع مردم به خودروی قبلی برخورد کرد و به این ترتیب هم شمار مصدومان افزایش پیدا کرد و هم خسارات مالی زیادی به اورژانس و مردم وارد شد و ترافیک سنگینی نیز در هر دو لاین بزرگراه ایجاد شد.

وی با بیان اینکه حادثه اولیه تنها یک مصدوم جزیی داشت ولی تجمع مردم شمار مصدومان را افزایش داد، گفت:تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف همواره موجب افزایش شدت تلفات و به خطر افتادن جان خود تماشاگران می شود، به همین دلیل از مردم می خواهیم در زمان وقوع سوانح رانندگی فقط با اورژانس تماس گرفته واز ترافیک در محل حادثه خوددداری کنند چرا که جان مردم و صدمه دیدگان،  از آرشیو فیلم های برخی افراد  مهم تر است و ممکن است این مصدوم یکی از عزیران خود آنها باشد.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی با بیان اینکه دادن آدرس اشتباه به اورژانس 115هم معمولا زمان امداد رسانی را با تاخیر مواجه می کند، از عموم شهرواندان خواست در ارائه آدرس دقیق وقوع حادثه دقت کنند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392
  • ساعت 14
  • توسط حبیب حسینقلی زاده