برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 30 ارديبهشت 1392
کد 409

دومین صاعقه زدگی در کمتر از سه روز؛ برخورد صاعقه با خودروی جیپ

وقوع رعد و برق شديد و برخورد صاعقه، با خودروی جیپ دو سرنشین آن را راهی بیمارستان کرد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه آذربایجانشرقی، با اعلام این خبر گفت: در پی گزارش یک مورد صاعقه زدگی در روستای پیربابا از توابع شهرستان مرند به اپراتور مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، در ساعت 12:50 ظهر امروز _ 30 اردیبهشت_ بلافاصله تکنسین های پایگاه مرند به محل حادثه اعزام شدند.

حبیب حسینقلی زاده گفت: با توجه به بارش شدید باران و صعب العبور بودن مسیر منتهی به محل حادثه، امکان تردد با آمبولانس نبود و همکاران اورژانس، بعد از طی دو ساعت پیاده روی، خود را به محل حادثه رساندند.

وی گفت: در این حادثه 2 سرنشین جیپ ( یک مرد و یک زن) در جاده خاکی اطراف روستای پیر بابا دچار سوختگی از ناحیه دست و بدن شده بودند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: مرد بصورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفت و زن نیز که از ناحبه دست و شکم دچار سوختگی شده بود، در ساعت 15:40 بعد از ظهر به بیمارستان مرند منتقل شد.

وی یادآور شد: وضعیت عمومی مصدوم خوب گزارش شده است.

به گزارش ایسنا: دو روز قبل نیز سه چوپان در ارتفاعات روستای کسانک از توابع شهرستان اهر دچار صاعقه زدگی شده بودند.

 

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 30 ارديبهشت 1392
  • ساعت 21
  • توسط حبیب حسینقلی زاده