برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 14 مرداد 1392
کد 506

ادامه تصادفات در محور ملکان/5 کشته، 8 مصدوم در کمتر از 6 روز در محور ملکان

در 6 روز گذشته، بر اثر وقوع 3 تصادف در محور ملکان، 5 نفر کشته و 8 نفر راهی بیمارستان شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با اشاره به افزایش آمار تصادفات در محورهای مواصلاتی شهرستان ملکان، در چند روز گذشته گفت: در کمتر از 6 روز، 5 نفر کشته شدند و 8 نفر نیز راهی بیمارستان شدند.

حبیب حسینقلی زاده در تشریح تلفات این تصادفات با اشاره به واژگونی یک دستگاه پیکان در جاده ملکان راه روستایی " اوج بلاغ" در ساعت 13:30 امروز گفت: 4 مصدوم این سانحه تیز توسط تکنسین های پایگاه ملکان به بیمارستان ملکان منتقل شدند.

وی همچنین از واژگونی یک دستگاه پیکان وانت در ساعت 15:30 امروز در جاده ملکان راه روستایی "تازه قلعه" خبر داد و گفت: 2 مصدوم این سانحه نیز به بیمارستان ملکان منتقل شدند.

حسینقلی زاده با اشاره به برخورد يك دستگاه پژو با يك دستگاه نيسان در جاده ملكان مياندواب، و متعاقب آن وا‍ژگوني و آتش سوزي خودروي پ‍ژو در _ 9 مرداد_ گفت: 5 سرنشين آن جان باختند و 2 نفر از سرنشينان نيسان که دچار مصدوميت شده بودند، توسط عوامل اور‍ژانس به بيمارستان منتقل شدند.

وی با اشاره به برخورد دو دستگاه کامیون با یک دستگاه پژو 206 در کیلومتر 75 جاده تبریز اورمیه در ساعت 14 بعد از ظهر، یک نفر کشته شد و 2 مصدوم دیگر توسط تکنسین های پایگاه جزیره اسلامی و ایلخچی به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با بیان اینکه بستن کمربند ایمنی شدت جراحات وارده به سرنشینان را کاهش می دهد، از رانندگان خواست، سرعت مطمئنه را رعایت کنند.

حسینقلی زاده از رانندگان عبوری خواست در هنگام مشاهده آمبولانس، راه را برای آن باز کنند تا امدادرسانی با سرعت بیشتر انجام شود.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 14 مرداد 1392
  • ساعت 18
  • توسط حبیب حسینقلی زاده