رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: خبرنگاری صرف اطلاع رسانی نیست، و بعد آموزشی آن در جامعه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
حامد جعفرزاده در گفتگو خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، با تبریک 17 مرداد روز خبرنگار به تمامی خبرنگاران استان، بخصوص خبرنگاران فعال در انعکاس اخبار حوزه فوریتهای پزشکی گفت: خبرنگاری نیز همانند حرفه ی تکنسین فوریتهای پزشکی جزء مشاغل سخت و زیان آور است و اگر عشق و علاقه در خبرنگاران و تکنسین های اورژانس 115 نباشد، مسلما انجام وظیفه در این شغلها، بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود.
جعفرزاده یادآور شد: همانطور که زمان و ثانیه همراه با دقت بالا، در کار یک تکنسین اورژانس حرف اول را می زند، در حرفه خبرنگاری نیز، چه بسا لحظه ای وقفه در اطلاع رسانی دقیق، صدمات جبران ناپذیری بر اعتماد و امنیت جامعه وارد کند.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی دقیق و به موقع این قشر در انعکاس اخبار، تا حد زیادی در کاهش آمار سوانح و هوشیاری مردم در برخورد با موقعیتهای حساس، موثر است گفت: نمونه ی بارز این امر، در زلزله ی ارسباران ملموس بود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با اشاره به اینکه کادر اورژانس، از لحظات اولیه وقوع زلزله ارسباران وارد منطقه شده بود یادآور شد: بی شک اگر اطلاع رسانی های لحظه به لحظه همکاران خبری از اتفافات منطقه نبود، نتیجه ی مطلوب در کمک رسانی به زلزله زدگان میسر نمی شد.
وی ادامه داد: زلزله ارسباران ثابت کرد که خبرنگاران صرفا نقش اطلاع رسانی ندارند، بلکه می توانند با حس اعتمادی که مردم به قشر خبرنگار دارند در آرام سازی افکار عمومی نقش ایفا کنند و با اطلاع رسانی به موقع آموزش های لازم در برخورد با مواقع بحرانی را به مردم آموزش دهند.