برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 10 آذر 1392
کد 676

همزمان با سراسر کشور/ زنگ پانزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در تبریز نواخته شد

پانزدهیمن مانور سراسری زلزله و ایمنی صبح امروز همزمان با سراسر کشور با نواختن زنگ زلزله در آموزشگاه های و مدارس استان آذربایجانشرقی اجرا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، مراسم نواخته شدن زنگ پانزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی امروز در هنرستان دخترانه تلاش تبریز به عنوان پایلوت با اجرای دانش آموزان و همکاری هلال احمر، آتش نشانی، اورژانس و نیروی انتظامی برگزار شد.

دانش آموزان در این مراسم پس از شنیدن آژیر خطر در محل های امن پناه گرفتند و سپس مجروحان فرضی را به مکان های امن و مراکز درمانی انتقال دادند.

دانش آموزان در این تمرین نحوه پانسمان، تشخیص نوع آسیب و مداوای آن، یافتن مجروحان زیر آوار مانده و پایین آوردن مصدومان از ارتفاع را به نمایش گذاشتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در حاشیه این مانور در گفتگو با خبرنگار ایسنا هدف از اجرای این مانور را افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن عنوان کرد.

حامد جعفرزاده ادامه داد: در این مانور دانش آموزان با زلزله و چگونگی مقابله با آن آشنایی می شوند و انجام آن جهت ایجاد آرامش روانی و برانگیختن حس کنجکاوی دانش آموزان نسبت به پدیده های طبیعی موثر است.

جعفرزاده ایجاد فرهنگ ایمنی و مقاوم سازی، شناسایی نکات ضعف عملکرد مسئولان در مواقع بحرانی، ارتقای آمادگی در برابر زلزله و نیز کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله را از مزیتهای برگزاری مانورهای سراسری زلزله و ایمنی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا: همزمان با سراسر کشور در شش هزار و 300 مدرسه آذربایجان شرقی تمرین امداد و نجات برگزار شد.

گفتنی است مانور زلزله و ایمنی همه ساله در روز 8 آذر در مدارس سراسر کشور برگزار می شود، که امسال به دلیل تقارن 8 آذر با روز جمعه و تعطیلی مدارس، مانور با تاخیر برگزار شد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 10 آذر 1392
  • ساعت 15
  • توسط حبیب حسینقلی زاده