برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : سه شنبه 22 بهمن 1392
کد 807

برخورد موتور سیکلت با نیسان در مرند/موتور سوار در دم جان باخت

برخورد موتورسیکت با نیسان در مرند منجر به مرگ موتور سوار شد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی  اظهار کرد: این حادثه عصر امروز ساعت 18:40 دقیقه با برخورد یک موتور سیکلت و نیسان در روستای چاواش شهرستان مرند به وقوع پیوست که بلافاصله فوریت های پزشکی مرند به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه، موتور سوار به علت شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

حبیب حسینقلی‌زاده با بیان اینکه نداشتن کلاه ایمنی عامل موثر در مرگ شخص موتور سوار بوده، تاکید کرد: تمامی موتورسواران باید از کلاه ایمنی استفاده کنند چرا که استفاده نکردن از کلاه ایمنی مرگ حتمی موتورسواران را در حین بروز سوانح رانندگی در پی دارد.

وی از حادثه دیگری در جاده تبریز-آذرشهر مقابل کارخانه آهک خبر داد و افزود: این حادثه نیز در ساعت 21:30 دقیقه با برخورد پیکان وانت و پژو به وقوع پیوست که بلافاصله فوریت های پزشکی شیرامین و هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه 5 نفر از سرنشینان مصدوم شدند که توسط فوریت های پزشکی به بیمارستان آذرشهر انتقال یافتند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 22 بهمن 1392
  • توسط حبیب حسینقلی زاده