چهار تن که در مسیر جاده ارزیل در سیل گرفتار شده بودند از مرگ حتمی نجات یافتند.
به گزارش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی، دو کودک و دو زن از اهالی بومی منطقه ارزیل که در مسیر رودخانه ای در شهرستان ورزقان، گرفتار سیل شده بودند؛ از مرگ حتمی نجات یافتند.
بدنبال اعلام گرفتاری چهار تن در مسیر رودخانه جاده ارزیل از توابع شهرستان ورزقان در مورخه 29 تیر ساعت 18:52، مرکز کنترل حوادث کار گروه درمان استان (EOC) تمهیدات لازم را برای این امر انجام دادند، و در اولین فرصت، آمبولانس فوریتهای پزشکی خاروانا به محل اعزام گردید.
پس از رسیدن آمبولانس فوریتهای پزشکی خاروانا و مشاهده وخامت وضیعت مصدومین، و احتمال بالا آمدن آب و غرق شدن افراد، با کمک عوامل راهداری، هر چهار تن از مرگ حتمی نجات داده شده و پس از انجام معاینات اولیه به آغوش خانواده هایشان باز گشتند.
لازم به ذکر است، سطح هوشیاری مصدومینی که دچار غرق شدگی هستند، بعلت کاهش دمای بدن به مرور زمان از دست می رود، بنابراین گرم کردن این مصدومین، از اولویتهای امداد و نجات میباشد.