برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1391
کد 87

انجام 15 هزار و 551 مورد عملیات در سه ماهه ی اول سال 91

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از انجام 15 هزار و 551 مورد عملیات در سه ماهه ی اول سال 91، توسط پایگاههای شهری و جاده ای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، دکتر حامد جعفرزاده با بیان اینکه بیشترین تعداد ماموریتها در پایگاههای شهری، علی الخصوص در پایگاههای شهری تبریز صورت می گیرد گفت: هر پایگاه در شهر تبریز به طور متوسط بین 8 تا 10 ماموریت در طول شبانه روز انجام می دهد.

وی با یادآوری اینکه در سه ماهه ی نخست سالجاری، در مجموع 12 هزار و 364 مورد ماموریت شهری توسط مراکز فوریتهای پزشکی استان انجام گرفته است گفت: 2 هزار و 729 مورد ماموریت نیز توسط پایگاههای جاده ای صورت گرفته است.

 وی متوسط ماموریتهای جاده ای نسبت به شهری را کمتر عنوان کرد و یادآور شد: سختی حاکم بر ماموریتهای جاده ای این تفاوت آماری را جبران می کند.

دکتر جعفرزاده بخشی از افزایش تعداد ماموریتهای مرکز فوریتهای پزشکی استان را ناشی از افزایش فرهنگ مردم در استفاده از خدمات 115 عنوان کرد و افزود: افزایش تعداد پایگاهها نیز در این رشد آمار بی تاثیر نبوده است.

رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی استان تصریح کرد: طبیعتا در مناطقی که قبلا امکان پوشش مرکز فوریتهای پزشکی استان وجود نداشت، با افزایش تعداد پایگاهها هم اکنون، این مناطق تحت پوشش قرار گرفته اند و مردم از خدمات آنها استفاده می کنند.

وی درخصوص تعداد ماموریتهای بین مراکز درمانی جاده ای و شهری صورت گرفته توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: در مجموع در سه ماهه ی نخست سال، 118 ماموریت بین مراکز درمانی شهری و 340 ماموریت بین مراکز درمانی جاده ای انجام شده است.

 دکتر جعفر زاده با بیان اینکه پایگاهها باید بصورت 24 ساعته و تمام ایام سال به صورت آماده باش، حاضر باشند، گفت: وجود دو تکنسین کشیک بصورت 24 ساعت الزامی است و این حضور بستگی به تعداد ماموریتها ندارد.

 وی کمبود نیروی انسانی را از چالش های عمده ی مرکز فوریتهای پزشکی استان عنوان کرد و افزود: اگر بخواهیم 95 پایگاه را فعال نگه داریم حداقل برای هر پایگاه 6 نفر نیروی متخصص مورد نیاز است، درحالی که عملا 400 نفر نیرو در مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فعالیت دارند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 مرداد 1391
  • ساعت 09
  • توسط حبیب حسینقلی زاده