اصلاح الگوی مصرف غذایی با ذائقه سازی در دوران کودکی
تغذیه کودکان زیر یک سال :
برای اینکه دائقه کودک به شوری عادت نکند در سال اول زندگی کودکی به غدای کمک ی نباید نمک اضافه شود از چاشنی هایی مانند اب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به مقدار خیلی کم در آخرین لحظات پخت غذای کمکی میتوان استفاده کرد تا یک سالگی به غذای کودک نمک اضافه نشود و پس از یک سالگی مقدار کمی نمک یددار تصفیه شده به غذای شیر خوار اضافه گردد
تغذیه کودکان یک تا پنچج سال :
د راین دوران سلیقه ها و عادات غذایی کودک شکل میگیرد و ایجاد عادات خوب غذایی مانند مصرف غذا های کم نمک و کم چرب و تنوع غذایی به حفظ سلامتی کودک و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا در سالهای اتی عمر کمک میکند
برنامه غذایی مناسب کودکان باید متنوع و حاوی 5 گروه غذایی اصلی شامل نان و غلات میوه ها سیزی ها شیرو لبنیات گوشت و حبوبات تخم مرغ ومغز ها باشد
به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود کودکان از والدین خود الگو میگیرند بنابراین والدین هنگام غذا خوردن نبایدازنمکان استفاده کنند
ازدادن انواع سس های پرچرب به کودک خوداری شود از سس قرمز به حای سس سفید استفاده شود .