برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
کد 985

هشدار به موتورسواران؛نداشتن کلاه ایمنی، آمار تلفات موتورسواران را افزایش می دهد

رئیس مرکز مدیری حوادث و فوریتهای پزشکی استان با هشدار به موتور سواران گفت: متاسفانه در بررسی علل مرگ موتورسواران در سوانح رانندگی، عدم استفاده از کلاه ایمنی، آمار تلفات راکبان موتورسیکلت را افزایش می دهد.

دکتر روزبه رجائی غفوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی گفت: متاسفانه در سوانح رانندگی مربوط به موتورسواران، علت مرگ راكبان موتورسيكلت، برخورد شديد سر راكب به زمين، گزارش می شود.

وی با یادآوری اینکه در اكثر شهرستانها و راههاي روستايي استفاده از موتور سيكلت اولويت بالايي دارد گفت: متاسفانه راكبان موتورسيكلت خود را ملزم به استفاده از كلاه ايمني نمي‌دانند.

دکتر رجائی غفوری ادامه داد: در تصادفات و وا‍ژگوني هايي كه به دنبال تركيدن لاستيك جلوي موتورسيكلت رخ مي‌دهد،اگر منجر به فوت هم نباشد صدمات غير قابل جبراني همچون مرگ مغزي و خونريزي مغزي راكبان را به دنبال دارد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه خودروی سواری پرشیا در شهرستان میانه، ورودی شهر ترکمانچای خبر داد و گفت: این حادثه یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

وی یادآور شد: به تشخيص تكنسين هاي اعزامي علت مرگ راكب موتورسيكلت، برخورد شديد سر راكب به زمين، گزارش شده است و راکب دیگر نیز توسط تکنسین های پایگاه کوهسالار به مرکز درمانی منتقل شد.

کد خبرنگار:1122

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
  • ساعت 09
  • توسط حبیب حسینقلی زاده